Història i renaixement de Porta’m

La historia de Porta’m comença molt abans del que jo em pensava…

Vaig començar portejant el meu primer fill fa més de 6 anys i ja aleshores, voltant pel poble, em preguntaven o comentaven sobre aquests “mocadors” on el portava….

Com a moltes d’altres mares, la maternitat em va fer descobrir una nova essència meva, nous neguits, nous aprenentatges.

Amb la meva segona maternitat vaig experimentar-me encara més en tot el món dels portabebès i a través de les xarxes vaig conèixer moltes dones, mares com jo amb les mateixes inquietuds i pensaments vers la criança dels nostres fills i filles.

A Gavà vam encetar un grup de criança que continua creixent dia rere dia amb noves famílies i de la que em sento molt arrelada ja que per mi va suposar tenir la tribu que amb la meva primera maternitat vaig trobar tan a faltar. Aquesta tribu de dones, sense saber-ho, em van inspirar per crear el meu projecte…

Tot s’ha de dir que l’arribada del whatshap ha obert molts camins o almenys els ha fet més fàcils.

Paral.lelament, i des del naixement del meu primer fill, en el món laboral estava patint mobbing per maternitat, i pendent de judici vaig començar a veure que aquella inspiració es convertiria en la idea de negoci que acabaria essent Porta’m.

La idea inicial era trobar un local on poder oferir venda i assessorament de portabebès ergonòmics, roba d’embaràs i lactància, i altres productes de caire artesanal  relacionats amb la criança i la maternitat naturals i respectades, i amb una petita sala o espai per poder oferir tallers de porteig i xerrades i activitats relacionades amb tot aquest món.

No només vaig trobar el local ideal, a ple cor de Gavà, sinó que a més a més la tenda consta de la part de botiga, la sala polivalent de tallers i una sala interior d’espai de joc utilitzada també per deixar cotxets i bosses per tenir la sala de tallers i la botiga completament lliures de pas i 100% hàbils per poder dinamitzar el que faci falta.

Així, després d’un llarg estiu, de formacions i projectes, de treballs a contrarellotge i d’infinits viatges a una coneguda tenda de mobles i decoració, el 5 de setembre del 2015 va néixer PORTA’M, Criança en Braços i Portabebès.

Ara mateix ens trobem en plena restauració de la botiga, per fer-la rebrotar, gràcies a l’aportació d’energia de la Vanesa i l’organització de la Silvia; renovant blog i encetant web, estant present a més xarxes per poder arribar a més famílies, unint forces per omplir-la de continguts 2.0, formant-nos per oferir un millor assessorament i poder obrir grups d’embaràs, de postpart, de criança, tallers i xerrades i altres activitats, començant així el que anomenarem ja per la posteritat el “Ressorgir de Porta’m”.

Un espai de suport a la maternitat, més ampli, més divers, que englobi tot el procés de la maternitat des de l’embaràs fins a la segon infància.

La Història de Porta’m engega ara una nova etapa, plena d’il·lusions i projectes que esperem poder compartir amb les famílies de Gavà i Viladecans.

Us esperem a Porta’m!

Queralt

31/03/18

Anuncios

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: