SILVIA RAMIREZ RONDA

Sóc Sílvia, em vaig llicenciar en Dret fa molt de temps però mai no vaig exercir. Vaig estudiar comptabilitat i em vaig especialitzar en empreses del tercer sector: associacions i fundacions. Però no acababa de trobar el meu lloc en aquest món. Van arribar els meus fills i em van obligar a seure amb mi mateixa i sincerarme.
Primer em vaig fer assessora de lactància i aixi ja fa nou anys que sóc assesora de lactància voluntària d’Areola, la meva tribu. Donant suport a famílies i en especial a les mares de Gavà, Viladecans, Sant Climent i Begues.
Després va arribar el diagnòstic d’autisme del meu fill gran. Em vaig enfonsar, desmuntar i ara m’estic reconstruïnt.
La meva motxilla emocional, que tan cuidada estava, amb totes les seves costures refetes, no va poder suportar el pes d’aquella cosa nova i desconeguda que era l’autisme. La meva motxilla es va trencar i jo amb ella.
Ara estic d’excedència a la feina i he començat a formar-me en psicologia perquè el que més m’agrada és ajudar, escoltar i donar suport a d’altres persones que com jo han passat per dificultats amb la lactància i l’autisme.
M’he fet una nova motxilla, he començat un blog personal i deixo Areola per unir-me al projecte de Porta’m.
Estic molt il·lusionada d’haver-me trobat amb la Vanessa i la Queralt, que els nostres objectius coincideixen en tot i poder estar al costat d’elles fent crèixer a Porta’m!
Anuncios

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: