BOTIGA

A Porta’m hi trobareu sobretot portabebès ergonòmics i productes que no es veuen a altres tendes de puericultura, com poden ser els bolquers de tela o discs de lactancia reutilitzables. Sön productes que a part de ser naturals i respectar la nostra pell i la del nostre bebè també col·laboren a protegir el medi ambient, reduïnt significativament residus. Paral.lelament són una mesura d’estalvi considerable, ja que en alguns casos cal fer una mica d’inversió inicial, però a la llarga acabem amortitzant-la per la seva durabilitat.

Quan portava mig anyet vaig introduïr una línea d’eco menstruació, amb la venda de les copes menstruals i les compreses de tela, així com exercitadors de kegel: unes boles que ens ajuden a treballar el sòl pelvià que tan oblidat tenim les dones.

També intento treballar amb productes artesanals pel que fa a la robeta i complements pels infants. Actualment col.laboro amb les artesanes de Badabadoc, Tela i Teta, Hilos de Hadas i Mamibb

Per altra banda, la roba d’embaràs i lactància és una altra gran descoberta per moltes mamàs que ja s’han passat per la botiga a comprar-ne i fins i tot han repetit.

En breu, a més, disposarem d’una tenda virtual per poder efectuar les teves compres còmodament desde casa.

Us anirem informant!

Gràcies per la paciència, tot just estem arrencant motors!

Anuncios

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: